80 κλήσεις! – Πνίγηκαν οι τέσσερις περιοχές Νοτιοανατολικά της Λευκωσίας - VIDEO

80 κλήσεις! – Πνίγηκαν οι τέσσερις περιοχές Νοτιοανατολικά της Λευκωσίας - VIDEO

Σειρήνες ηχούν, ενώ πάνε κι έρχονται πυροσβεστικά οχήματα…

Πρόκειται για την εικόνα που επικρατεί σε τέσσερις περιοχές της Λευκωσίας που βρίσκονται Νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας και έχουν επηρεαστεί περισσότερο από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, έχουν δεχθεί 80 κλήσεις που αφορούν τα Λατσιά, το Γέρι, το Δάλι και το Τσέρι.

«Δεν κινδύνεψε η ζωή κανενός» μας ανέφερε γύρω στις 18:00 (10/06) ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Λεωνίδας Λεωνίδου.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE