ΔΗΚΟ: «Χαιρετίζουμε την απόφαση του ΡΙΚ να μην προβάλει τη διαφήμιση των Τουρκικών Αερογραμμών στις μεταδόσεις των αγώνων του ΕURO»

ΔΗΚΟ: «Χαιρετίζουμε την απόφαση του ΡΙΚ να μην προβάλει τη διαφήμιση των Τουρκικών Αερογραμμών στις μεταδόσεις των αγώνων του ΕURO»

«Μπράβο στο ΡΙΚ για την απόφαση του να μην προβάλλει τη διαφήμιση των Τουρκικών αερογραμμών στις μεταδόσεις των αγώνων του EURO 2016», αναφέρει ανακοίνωση του ΔΗΚΟ σχετικά με την απόφαση του Κρατικού καναλιού να μην προβάλει τη διαφήμιση των Τουρκικών Αερογραμμών.

«Χαιρετίζουμε την απόφαση της Διεύθυνσης και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, το οποίο προέβη σε διευθετήσεις, έτσι ώστε να μην προβάλλει τη διαφήμιση των Τουρκικών Αερογραμμών στις μεταδόσεις των αγώνων για το Euro 2016», συνεχίζει.
 
Επίσης στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι, «Θα ήταν πρόκληση, να διαφημίζεται από την κρατική τηλεόραση ή από οποιοδήποτε Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας, μια αεροπορική εταιρία, που δεν χρησιμοποιεί τα νόμιμα αεροδρόμια της Κυπριακής Δημοκρατίας, την οποία δεν αναγνωρίζει και που, αντίθετα, χρησιμοποιεί το παράνομο αεροδρόμιο του ψευδοκράτους».
 
«Μπράβο στο ΡΙΚ».
 
«Ήταν μια συμβολική αλλά και επιβεβλημένη απόφαση που όφειλε να πάρει η κρατική ραδιοτηλεόραση της ημικατεχόμενης από την Τουρκία Κυπριακής Δημοκρατίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE