ΔΗΚΟ: «Χαιρετίζουμε την απόφαση του ΡΙΚ να μην προβάλει τη διαφήμιση των Τουρκικών Αερογραμμών στις μεταδόσεις των αγώνων του ΕURO»

ΔΗΚΟ: «Χαιρετίζουμε την απόφαση του ΡΙΚ να μην προβάλει τη διαφήμιση των Τουρκικών Αερογραμμών στις μεταδόσεις των αγώνων του ΕURO»

«Μπράβο στο ΡΙΚ για την απόφαση του να μην προβάλλει τη διαφήμιση των Τουρκικών αερογραμμών στις μεταδόσεις των αγώνων του EURO 2016», αναφέρει ανακοίνωση του ΔΗΚΟ σχετικά με την απόφαση του Κρατικού καναλιού να μην προβάλει τη διαφήμιση των Τουρκικών Αερογραμμών.

«Χαιρετίζουμε την απόφαση της Διεύθυνσης και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, το οποίο προέβη σε διευθετήσεις, έτσι ώστε να μην προβάλλει τη διαφήμιση των Τουρκικών Αερογραμμών στις μεταδόσεις των αγώνων για το Euro 2016», συνεχίζει.
 
Επίσης στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι, «Θα ήταν πρόκληση, να διαφημίζεται από την κρατική τηλεόραση ή από οποιοδήποτε Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας, μια αεροπορική εταιρία, που δεν χρησιμοποιεί τα νόμιμα αεροδρόμια της Κυπριακής Δημοκρατίας, την οποία δεν αναγνωρίζει και που, αντίθετα, χρησιμοποιεί το παράνομο αεροδρόμιο του ψευδοκράτους».
 
«Μπράβο στο ΡΙΚ».
 
«Ήταν μια συμβολική αλλά και επιβεβλημένη απόφαση που όφειλε να πάρει η κρατική ραδιοτηλεόραση της ημικατεχόμενης από την Τουρκία Κυπριακής Δημοκρατίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.