Για δεύτερη φορά στόχος βομβιστικών ενεργειών 52χρονος

Για δεύτερη φορά στόχος βομβιστικών ενεργειών 52χρονος

Δεύτερη φορά έπεσε θύμα βομβιστικής επίθεσης 52χρονος οικοδόμος, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών.

Χθες (9/6), λίγο μετά τις 5 το πρωί, κινήθηκαν οι δράστες, τοποθετώντας αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό έξω από την οικία του 52χρονου, στην οδό Αδφειού στην περιοχή Αγ. Ιωάννη, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο».

Μετά και την δεύτερη βομβιστική επίθεση προς το πρόσωπο του 52χρονου, η Αστυνομία οδηγείται στο συμπέρασμα ότι οι δράστες είναι τα ίδια πρόσωπα και στις δυο περιπτώσεις με κίνητρο τον εκφοβισμό του παραπονούμενου.  Δράστες και θύμα ενδεχομένως να έχουν κάποιες προσωπικές διαφορές.

Ο ίδιος ωστόσο, ισχυρίζεται σε κατάθεση του στους ανακριτές ότι δεν μπορεί να σκεφτεί ποιο και για ποιο λόγο θα ήθελαν να τον βλάψουν.

Σημειώνεται ότι, η πρώτη επίθεση προς το πρόσωπο του 52χρονου έγινε τον περασμένο Μάρτιο. Τότε, οι δράστες είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο του θύματος, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE