Στα χέρια της Αθηνάς Παντελίδη η δικογραφία! Διάβασε τι κατέθεσαν οι «φίλες» του γιου της!

Στα χέρια της Αθηνάς Παντελίδη η δικογραφία! Διάβασε τι κατέθεσαν οι «φίλες» του γιου της!

Διάβασε και τις άλλες καταθέσεις, απλών πολιτών που σχετίζονται με την υπόθεση. Καταθέσεις που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζουν με όσα τόσο η Φρόσω αλλά και η Μίνα υποστήριξαν στις αρχές.

Για κάθε δικηγόρο η ανάγνωση μιας προανάκρισης-δικογραφίας αποτελεί μαζί με την αγόρευση και την προετοιμασία των επιχειρημάτων την πεμπτουσία της δουλειάς του. Μέσα από τις εκατοντάδες σελίδες ο λειτουργός της θέμιδος ενημερώνεται για την υπόθεση και ασκεί κάθε νομικό δικαίωμα για λογαριασμό του πελάτη του. 

Από την Πέμπτη (9-6), σύμφωνα με το nassosblog, η δικογραφία του τροχαίου που στοίχισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη είναι στα χέρια της οικογένειας. Χθες για πρώτη φορά η Αθηνά Παντελίδη ο Σταύρος και ο Τριαντάφυλλος διάβασαν με λεπτομέρειες τα όσα υποστήριξαν οι φίλες του αδικοχαμένου παιδιού τους. Χωρίς «μου είπαν… σου είπαν». Αλλά τα επίσημα έγγραφα.


Διάβασαν ωστόσο και τις άλλες καταθέσεις, απλών πολιτών που σχετίζονται με την υπόθεση. Καταθέσεις που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζουν με όσα τόσο η Φρόσω αλλά και η Μίνα υποστήριξαν στις αρχές.


Και με δεδομένο ότι στο παρελθόν οι ισχυρισμοί των δυο κοριτσιών- για όσα για παράδειγμα συνέβησαν στην λέσχη- αποδείχτηκαν με στοιχεία αβάσιμοι… το θρίλερ μεγαλώνει. Δεν αποκλείεται οι αρμόδιες αρχές να καλέσουν τις δυο κοπέλες και πάλι για εξέταση. Βλέπετε ο νόμος το προβλέπει. Όπως προβλέπει και την κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση.


Δεν είναι οικονομικό το ζήτημα. Για την οικογένεια είναι θέμα ΤΙΜΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.