ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυνανίστηκε μέχρι... θανάτου και τον βρήκαν οι συνάδελφοί του

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυνανίστηκε μέχρι... θανάτου και τον βρήκαν οι συνάδελφοί του

Ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής από αυνανισμό είναι πολύ μικρός, ακόμα και για ασθενείς με καρδιακό νόσημα, επισημαίνουν οι ειδικοί.

Ένας εργαζόμενος σε αμερικάνικο νοσοκομείο, 48 ετών βρέθηκε νεκρός από τους συναδέλφους του, αφού νωρίτερα είχε αυτοϊκανοποιηθεί. 

Ο άτυχος άνδρας υπέστη καρδιακή προσβολή. Δίπλα του, στο πάτωμα ήταν ανοιχτός ο υπολογιστής του σε ιστοσελίδα με πορνό. Ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής από αυνανισμό είναι πολύ μικρός, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί ακόμα και για ασθενείς με καρδιακό νόσημα.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, ο Αμερικανός ήταν 48 ετών και εργαζόταν στο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης North Central Bronx Hospital.  

Έρευνα που διενήργησε το 2015 ο Γερμανός επιστήμονας Ντίτριχ Ρότενμπάχερ έδειξε πως,τρεις σε 536 συνολικά ασθενείς με καρδιακό πρόβλημα, υπέστησαν καρδιακή προσβολή μία ώρα αφότου αυνανίστηκαν.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE