ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργή Τορναρίτη για Περδίκη: «Έχεις εκστομίσει δημόσια ψέματα»

Οργή Τορναρίτη για Περδίκη: «Έχεις εκστομίσει δημόσια ψέματα»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης, απαντώντας σε δηλώσεις του Πρόεδρου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργου Περδίκη αναφορικά με τον καταμερισμό των προεδριών των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών και τη σύνθεσή τους, είπε ότι ο κ. Περδίκης έχει δημόσια εκστομίσει ψέματα.

Σε δήλωση μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας της Ολομέλειας της Βουλής, ο κ. Τορναρίτης είπε ότι τις τελευταίες ημέρες κατεβλήθη μια προσπάθεια σε πνεύμα συναίνεσης και συναντίληψης για να καταλήξουμε στον καταμερισμό και καταρτισμό των Επιτροπών της Βουλής.

Πρόσθεσε ότι ο Πρόεδρος της Βουλής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα δύο μεγάλα κόμματα, αναφέροντας ότι ο ΔΗΣΥ και κατά τις δύο ημέρες των σχετικών συνεδριών κατέβαλε το άπαν των δυνάμεων του για να υπάρξει συναίνεση.

Συνεχίζοντας είπε ότι ο ΔΗΣΥ υποχώρησε σε πολλά επίπεδα ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει η κατάσταση πραγμάτων και να αρχίσει να λειτουργεί η Βουλή με τους καλύτερους οιωνούς.

“Λυπάμαι να παρατηρήσω ότι τόσο εντός των δύο συνεδριάσεων, όσο και εκτός ο κ. Περδίκης όχι μόνο δεν τοποθετήθηκε με πνεύμα συναντίληψης και συναίνεσης, αλλά αντίθετα προσπάθησε να πυροδοτήσει τις συνεδρίες”, ανέφερε.

Περαιτέρω ο κ. Τορναρίτης είπε ότι ο κ. Περδίκης έχει δημόσια εκστομίσει ψέματα, τα οποία αναφέρονται και στο ΔΗΣΥ, προσθέτοντας ότι ο ΔΗΣΥ όχι μόνο δεν έπραξε τα όσα του καταλογίζει ο κ. Περδίκης, αλλά έπραξε ακριβώς το αντίθετο.

Προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε το πνεύμα συνεννόησης που έπρεπε να υπάρχει για να αρχίσει η Βουλή τις συνεδρίες της, κατέληξε.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top