Χαμός στο «Για Σένα»: Χριστιάνα μου είσαι καλά; Δείτε την πτώση της Αριστοτέλους

Χαμός στο «Για Σένα»: Χριστιάνα μου είσαι καλά; Δείτε την πτώση της Αριστοτέλους

Τα παιδικά τους χρόνια θυμήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 9/6 οι συντελεστές της εκπομπής «Για Σένα» παίζοντας μουσικές καρέκλες!

Ένα παιχνίδι που όλοι μας δοκιμάσαμε και όλοι αγαπήσαμε όπως και η Χριστιάνα Αριστοτέλους που στην προσπάθεια της να κερδίσει έπεσε από την καρέκλα με αποτέλεσμα να ξεκαρδιστούν όλοι στα γέλια.

Η όμορφη παρουσιάστρια έμεινε για λίγα δευτερόλεπτα στο έδαφος μη μπορώντας να σταματήσει να γελά με τους συνεργάτες της μετά από λίγο να την χειροκροτούν και αφού βεβαιώθηκαν ότι δεν έχει χτυπήσει να συνεχίζουν κανονικά το παιχνίδι της.

Η Χριστιάνα ήταν βέβαια προνοητική και από την αρχή της εκπομπής φόρεσε παντελονάκι ώστε να αποφύγει το «σέξι ατύχημα» όπως και έγινε!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE