Χαμός στο «Για Σένα»: Χριστιάνα μου είσαι καλά; Δείτε την πτώση της Αριστοτέλους

Χαμός στο «Για Σένα»: Χριστιάνα μου είσαι καλά; Δείτε την πτώση της Αριστοτέλους

Τα παιδικά τους χρόνια θυμήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 9/6 οι συντελεστές της εκπομπής «Για Σένα» παίζοντας μουσικές καρέκλες!

Ένα παιχνίδι που όλοι μας δοκιμάσαμε και όλοι αγαπήσαμε όπως και η Χριστιάνα Αριστοτέλους που στην προσπάθεια της να κερδίσει έπεσε από την καρέκλα με αποτέλεσμα να ξεκαρδιστούν όλοι στα γέλια.

Η όμορφη παρουσιάστρια έμεινε για λίγα δευτερόλεπτα στο έδαφος μη μπορώντας να σταματήσει να γελά με τους συνεργάτες της μετά από λίγο να την χειροκροτούν και αφού βεβαιώθηκαν ότι δεν έχει χτυπήσει να συνεχίζουν κανονικά το παιχνίδι της.

Η Χριστιάνα ήταν βέβαια προνοητική και από την αρχή της εκπομπής φόρεσε παντελονάκι ώστε να αποφύγει το «σέξι ατύχημα» όπως και έγινε!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE