Χαμός στο «Για Σένα»: Χριστιάνα μου είσαι καλά; Δείτε την πτώση της Αριστοτέλους

Χαμός στο «Για Σένα»: Χριστιάνα μου είσαι καλά; Δείτε την πτώση της Αριστοτέλους

Τα παιδικά τους χρόνια θυμήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 9/6 οι συντελεστές της εκπομπής «Για Σένα» παίζοντας μουσικές καρέκλες!

Ένα παιχνίδι που όλοι μας δοκιμάσαμε και όλοι αγαπήσαμε όπως και η Χριστιάνα Αριστοτέλους που στην προσπάθεια της να κερδίσει έπεσε από την καρέκλα με αποτέλεσμα να ξεκαρδιστούν όλοι στα γέλια.

Η όμορφη παρουσιάστρια έμεινε για λίγα δευτερόλεπτα στο έδαφος μη μπορώντας να σταματήσει να γελά με τους συνεργάτες της μετά από λίγο να την χειροκροτούν και αφού βεβαιώθηκαν ότι δεν έχει χτυπήσει να συνεχίζουν κανονικά το παιχνίδι της.

Η Χριστιάνα ήταν βέβαια προνοητική και από την αρχή της εκπομπής φόρεσε παντελονάκι ώστε να αποφύγει το «σέξι ατύχημα» όπως και έγινε!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE