Προτιμούν την ανεργία από την εργασία οι ξενοδοχοϋπάλληλοι

Προτιμούν την ανεργία από την εργασία οι ξενοδοχοϋπάλληλοι

Προτιμούν το ΕΕΕ και το να παραμείνουν άνεργοι από το να εργαστούν στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, λόγω των χαμηλών μισθών στον κλάδο.

Ο λόγος για τους άνεργους στον ξενοδοχειακό κλάδο, οι οποίοι λαμβάνουν Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα από το Υπουργείο, και οι οποίοι κλήθηκαν να πληρώσουν κενές θέσεις σε ξενοδοχεία.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE