ΔΑΛΙ: Έφερνε φανέλες και παπούτσια από τα κατεχόμενα αλλά τον τσάκωσαν

ΔΑΛΙ: Έφερνε φανέλες και παπούτσια από τα κατεχόμενα αλλά τον τσάκωσαν

Σε μια σύλληψη προέβη την Τετάρτη 8/6 η Αστυνομία, στο Δάλι, για παράνομη κατοχή και διακίνηση εμπορευμάτων από τις κατεχόμενες περιοχές.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις 11.10 το βράδυ της Τετάρτης μέλη του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, που ήταν σε περιπολία κοντά στη νεκρή ζώνη, στην περιοχή Ιδαλίου, είδαν αυτοκίνητο να εισέρχεται στις ελεύθερες περιοχές, το οποίο και ανέκοψαν.

Από έρευνα που έγινε στο όχημα, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός από εμπορεύματα, όπως φανέλες και παπούτσια διαφόρων μαρκών, με σκοπό την παράνομη εμπορία τους στις ελεύθερες περιοχές.

Στη σκηνή κλήθηκε και εκπρόσωπος του Τελωνείου. Ο οδηγός συνελήφθη.


ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE