Νέος στόχος των Τζιχαντιστών η Αίγυπτος - Τι έβαλαν στο μάτι; - BINTEO&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νέος στόχος των Τζιχαντιστών η Αίγυπτος - Τι έβαλαν στο μάτι; - BINTEO&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με νέο σοκαριστικό βίντεο απειλούν οι τζιχαντιστές την Αίγυπτο. Στόχος των τρομοκρατών αυτή τη φορά, οι πυραμίδες και η Σφίγγα.

Για να πείσουν, μάλιστα, για τις φρικιαστικές απειλές τους στο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα καταγράφουν την έκρηξη ενός ναού 2.500 ετών στο Ιράκ. Πρόκειται για τον ναό του Ναμπού στην αρχαία Ασσυριακή πόλη Νιμρόντ.

Λίγο αργότερα, ένας τζιχαντιστής απειλεί να διαλύσει «όλα τα αρχαία μνημεία που χτίστηκαν από τους απίστους» ενώ «δείχνουν εικόνες από την μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι τζιχαντιστές απειλούν μνημεία παγκόσμιας κληρονομίας μετά την καταστροφή της αρχαίας πόλης της Παλμύρας.

The final scene in the ten-minute video shows the Great Pyramid of Giza near Egypt's capital, Cairo and a fanatic pledging to blow up 'ancient sites built by the infidels'

Destruction: Footage shows a fanatic dressed in black pledging to blow up Egypt's ancient pyramids

Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE