Στην Κύπρο την Τετάρτη ο Νίκος Δένδιας - Θα συναντηθεί με τον Προέδρο Χριστοδουλίδη και τον Υπ. Άμυνας
Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει αύριο, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας.
Πρόκειται όντως για καλές λύσεις, όμως οι περισσότεροι από αυτούς δεσμεύονται με συμβόλαιο και η μετακίνηση τους φαντάζει από δύσκολη έως και σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Σημερινό όνομα που είδε (ξανά) το φως της δημοσιότητας αυτό του Γιώργου Εφραιμ, ενώ είχαν προηγηθεί αυτά των Καρλάό και Ντε Βινσέντι. Το αν ο Γεωργιανός τεχνικός «ψωνίσει» από την πρώην του ομάδα ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει πάντως.
Διαβάστε το Ελλαδικό δημοσίευμα:
«Τον Κύπριο μέσο του ΑΠΟΕΛ φέρεται ότι εξετάζει η ΑΕΚ, με τον 27χρονο να έχει κερδίσει τον τίτλο του ποδοσφαιριστή της χρονιάς.
Την περίπτωση του Γιώργου Εφραίμ φέρεται ότι τσεκάρει η Ένωση, σύμφωνα με τη Goal, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί ναι μεν είναι μέσος, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στη δεξιά πλευρά.
Ο Εφραίμ πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο και μάλιστα κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της σεζόν, με το συμβόλαιο του να λήγει σε ένα χρόνια.»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις