ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστολή του ΥΠΕΣ προς τον Κοινοτάρχη Γαλαταριάς για απόχη από τα καθήκοντα του

Επιστολή του ΥΠΕΣ προς τον Κοινοτάρχη Γαλαταριάς για απόχη από τα καθήκοντα του

Επιστολή προς τον Κοινοτάρχη Γαλαταριάς απέστειλε την Τετάρτη (08-06) η Έπαρχος Πάφου, Μαίρη Λάμπρου, με οδηγίες του Υπουργού Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου, με την οποίαν τον καλεί να απέχει της εκτέλεσης των καθηκόντων του, λόγω εξεταζόμενης υπόθεσης εναντίον του για υπόθεση παράνομης κατοχής αρχαιοτήτων.

Η επιστολή, η οποία απεστάλη και παραδόθηκε δια χειρός, μέσω του Αστυνομικού Διευθυντή Πάφου, κοινοποιείται ταυτόχρονα στο Γενικό Εισαγγελέα και στον Πρόεδρο της Ένωσης Κοινοτήτων Πάφου.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, με αφορμή την εναντίον του Κοινοτάρχη Γαλαταριάς εξεταζόμενη υπόθεση παράνομης κατοχής αρχαιοτήτων δυνάμει της οποίας τελεί ήδη υπό κράτηση κατόπιν δικαστικής απόφασης, η Έπαρχος Πάφου τον καλεί όπως απέχει από σήμερα από την εκτέλεση των καθηκόντων του, μέχρι την πλήρη διερεύνηση και κατάληξη των ερευνών.

Η επιστολή αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι κατά τη διάρκεια της αποχής του Κοινοτάρχη, καθήκοντα θα εκτελεί ο Αναπληρωτής Κοινοτάρχης, Σταύρος Παναγιώτου, στον οποίο θα πρέπει να παραδώσεει άμεσα τη σφραγίδα και ό,τι άλλο απαιτείται, για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Κοινοτικού Συμβουλίου, ώστε να διαφυλαχθεί καλύτερα και η αρχή της αμεροληψίας.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top