Ψάχνουν να βρουν το λάθος στο ΑΚΕΛ και μέσω διαδικτύου – Χριστόφιας και Ομόνοια στο επίκεντρο

Ψάχνουν να βρουν το λάθος στο ΑΚΕΛ και μέσω διαδικτύου – Χριστόφιας και Ομόνοια στο επίκεντρο

Στην αναζήτηση του λάθους που οδήγησε στο εκλογικό Βατερλό της 22ας Μαΐου βρίσκεται το ΑΚΕΛ.

Το κόμμα της αριστεράς «αναγκάστηκε» να στραφεί στην εκλογική του βάση κάνοντας άνοιγμα ουσιαστικά στην κοινωνία με την χρήση ακόμη και του διαδικτύου.

Έτσι, πέραν των συναντήσεων που έχουν ηγετικά στελέχη του κόμματος με τις ομάδες βάσης προχώρησαν και στην δημιουργία διαδικτυακής πλατφόρμας απόψεων (apopseis.akel.org.cy) όπου μέλη φίλοι και ψηφοφόροι του ΑΚΕΛ θα μπορούν εκφράσουν τις απόψεις τους.

Την ίδια ώρα τρέχει επιστημονική έρευνα - ανάλυση από την εταιρεία focus groups η οποία θα προσπαθήσει να εξηγήσει τους λόγους του κακού εκλογικού αποτελέσματος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», ψηφοφόροι και φίλοι του ΑΚΕΛ πρόλαβαν το κόμμα δημιουργώντας στο facebook γκρουπ με το hastag #AKEListen, όπου εκφράζονται απόψεις κα κριτικές που αγγίζουν μια γκάμα προβλημάτων.

Στο επίκεντρο μεταξύ άλλων βρίσκεται η διακυβέρνηση Χριστόφια και η ανάμειξη του ΑΚΕΛ με την Ομόνοια.

  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.