ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαθητής δημοτικού προκάλεσε ηλεκτροπληξία στον δάσκαλο του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαθητής δημοτικού προκάλεσε ηλεκτροπληξία στον δάσκαλο του

Ένα πραγματικά ανήκουστο περιστατικό συνέβη στην επαρχία Λεμεσού την περασμένη Δευτέρα 6/6, με θύμα καθηγητή και θύτη τον μαθητή του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», μαθητής απέκοψε τα σύρματα Ηλεκτρονικού Υπολογιστή κλείνοντας τον διακόπτη και προτρέποντας τους συμμαθητές του να τον ανοίξουν. Για καλή τους τύχη τα υπόλοιπα παιδιά αρνήθηκαν να εισακούσουν στις προτροπές του.

Δυστυχώς όμως, ο ανυποψίαστος δάσκαλος όταν εισήρθε στην αίθουσα άνοιξε τον διακόπτη του υπολογιστή αγγίζοντας κατά λάθος στα κομμένα σύρματα. Ο δάσκαλος έπαθε ηλεκτροπληξία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική όπου διανυκτέρευσε για ένα βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δάσκαλοι και καθηγητές προβαίνουν σε σωρεία καταγγελιών στο Υπουργείο Παιδείας για παραβατικές συμπεριφορές μαθητών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE