Τέσσερις συλλήψεις για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Τέσσερις συλλήψεις για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Τέσσερα άτομα συνελήφθηκαν σε σχέση με την επίθεση που έγινε σήμερα το πρωί στη συνοικία Μπεγιαζίτ της Κωνσταντινούπολης, κατά την οποία σκοτώθηκαν 12 άνθρωποι, εφτά αστυνομικοί και πέντε πολίτες.

Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε στους 12, όταν ένας πολίτης υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο. 

Οι συλληφθέντες είναι εκείνοι που ενοικίασαν το αυτοκίνητο, το οποίο πυροδοτήθηκε από απόσταση με τηλεχειριστήριο. Στο μεταξύ, το αστυνομικό όχημα και άλλα δύο πολιτικά οχήματα, τα οποία καταστράφηκαν από την επίθεση απομακρύνθηκαν ήδη από το χώρο. 

Μέχρι στιγμής καμιά οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη, ωστόσο ειδικοί επί της τρομοκρατίας εκτιμούν ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για ενέργεια του ΡΚΚ, ωστόσο δεν αποκλείουν πίσω από την επίθεση να βρίσκεται και το Ισλαμικό Κράτος. 
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE