Κατέληξε ο άνδρας που έγινε στόχος ενόπλων στο κέντρο της Αθήνας

Κατέληξε ο άνδρας που έγινε στόχος ενόπλων στο κέντρο της Αθήνας

Υπέκυψε στα τραύματά του τελικά ο άνδρας που έγινε στόχος δύο αγνώστων λίγο νωρίτερα στην οδό Θεμιστοκλέους 88 στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για άνδρα αραβικής καταγωγής ο οποίος τραυματίστηκε από τα πυρά σοβαρά στο λαιμό ο οποίος αν και οδηγήθηκε άμεσα στο χειρουργείο στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.


Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των κακοποιών. Σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας το θύμα  είχε εμπλοκή με τον νόμο και παλιότερα ως διακινητής ναρκωτικών. Την ευθύνη για την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.