Ερντογάν: Θα συνεχίσουμε τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας

Ερντογάν: Θα συνεχίσουμε τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας

"Καίει η ψυχή μας αλλά θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας κατά της τρομοκρατίας μέχρι τέλους", δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν έπειτα από την επίσκεψή του στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται οι τραυματίες της νέας επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Τούρκος Πρόεδρος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στο τουρκικό έθνος καταδικάζοντας την τρομοκρατία. Είπε ότι δεν ξεχωρίζουν πολίτες, στρατιώτες ή αστυνομικούς όταν πραγματοποιείται τρομοκρατική επίθεση και πως στην τελική όλοι είναι άνθρωποι.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι στο νοσοκομείο Χασέκι που επισκέφθηκε υπάρχουν δύο άτομα στην εντατική και ένας στο χειρουργείο. Οι υπόλοιποι τραυματίες όπως ανέφερε είναι σε καλή κατάσταση, συνομίλησε μαζί τους και σύντομα θα πάρουν εξιτήριο. 

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE