ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Ήθελαν να του καταστρέψουν την επιχείρηση – Βρέθηκαν τεκμήρια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Ήθελαν να του καταστρέψουν την επιχείρηση – Βρέθηκαν τεκμήρια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε εμπρησμό οφείλεται η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στον Άγιο Δομέτιο (έναντι του οικήματος του σωματείου ΕΝΑΔ) προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε δυο μαγαζιά.

Του Φάνη Μακρίδη

Από την πρώτη στιγμή υπήρχαν υπόνοιες για κακόβουλη ενέργεια. Το νεότερο είναι τα ευρήματα των εξετάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που δεν αφήνουν αμφιβολίες για τις αρχικές εκτιμήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκαν τεκμήρια που δείχνουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η φωτιά τέθηκε σκόπιμα και έχουν ήδη διαβιβαστεί στο ΤΑΕ Λευκωσίας για περαιτέρω διερεύνηση.

Όπως ανέφερε νωρίτερα εντός της ημέρας (07/06) δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις 03:20 τα ξημερώματα (08/06), λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε δυο υποστατικά στη Λευκωσία, που ανήκουν σε 27χρονο.

Πρόκειται για πρακτορείο στοιχημάτων και σφαιριστήριο που βρίσκονται έναντι του οικήματος του σωματείου ΕΝΑΔ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE