Ο Κύπριος ηθοποιός που παίρνει το πρόγευμά του σαν βασιλιάς! Σε έπαυλη στην Αγία Νάπα!

Ο Κύπριος ηθοποιός που παίρνει το πρόγευμά του σαν βασιλιάς! Σε έπαυλη στην Αγία Νάπα!

Κάθισε με την παρέα του και πήρε ένα λουκούλειο πρόγευμα, το οποίο χαρακτήρισε «breakfast at Tiffany's...

Με καλή διάθεση και πολύ μεγάλη όρεξη ξπύπνησε την Τρίτη (7-6) ο Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην πόλη του, την Αγία Νάπα. 

Ο πρωταγωνιστής του Μπρουσκο κάθισε στην αυλή μιας πολυτελούς κατοικίας, μαζί με τους φίλους του και απόλαυσε ένα πλούσιο πρόγευμα. Όλοι υποδύονται κάποιον πλούσιο, με τον ίδιο να φοράει το τουρμπάνι ενός Σεϊχη, ενώ οι φίλοι του φοράνε κορώνες, στέμματα και καπέλα αριστοκρατικά με φτερά. 

Η λεζάντα του Αντρέα τα λέει άλλωστε όλα «All happiness depends on a leisurely breakfast... #breakfastattiffanys#ayianapa #lifeisbeautiful», κι εμείς συμπεραίνουμε ότι ο πρωταγωνιστής και παραγωγός συνηθίζει να παίρνει ένα χαλαρό πρωινό για μια δυνατή και αποδοτική μέρα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE