Πέρασαν χειροπέδες σε κοινοτάρχη στην Πάφο! Γιατί τον κατηγορούν

Πέρασαν χειροπέδες σε κοινοτάρχη στην Πάφο! Γιατί τον κατηγορούν

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για τον εντοπισμό μεγάλου αριθμού αρχαίων αντικειμένων μετά από συντονισμένη επιχείρηση μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και του Τμήματος Αρχαιοτήτων.

Πρόκειται για τον κοινοτάρχη Γαλαταριάς 72 ετών  και τον υιό του 48 ετών.

Η μεγάλη έρευνα ξεκίνησε από το μεσημέρι (6/6) η  οποία ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα  μετά από πληροφορία που είχε για ανεύρεση αρχαίων αντικειμένων μεγάλης αξίας. 

Αρχικά εντοπίστηκαν αρχαία αντικείμενα σε κατοικία στην Πέγεια και ακολούθως σε δύο οικείες στην κοινότητα της Γαλαταριάς.

Ιδιοκτήτες και των τριών κατοικιών είναι πατέρας και γιος, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης ,συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση  .

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε αριθμός 25 περίπου  αρχαίων αντικειμένων, ανάμεσα στα οποία πήλινα αγγεία , αρχαίοι αμφορείς  και διάφορα άλλα αρχαία αντικείμενα. 

Σε προκαταρκτικές εξετάσεις τα δύο πρόσωπα δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους. 

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε αρχικό στάδιο.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE