O «παικταράς» ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Κύπρο! «Στο στόχαστρο ομάδων του νησιού..»

O «παικταράς» ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Κύπρο! «Στο στόχαστρο ομάδων του νησιού..»

Η αξία του δεδομένη και παρά τα 34 του χρόνια ο επιθετικός που μάτωσε όσο λίγοι τα «Κυπριακά δίχτυα» εξετάζει προτάσεις από ομάδες σε Κύπρο και Ελλάδα.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα στην Σερβία στο οποίο όπως σημειώνεται ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται σε Κύπρο η Ελλάδα την επόμενη σεζόν και είναι έτοιμος να κλείσει τις επόμενες λίγες μέρες.

Ο Σέρβος επιθετικός άλλωστε είχε κάνει σπουδαία πράγματα στην Κύπρο και αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι το τελευταίο του πέρασμα στην Ελλάδα ήταν μια «τραυματική εμπειρία» αφού τον έδιωξαν μετά από  5 παιχνίδια στον Αγροτικό Αστέρα, μάλλον ετοιμάζεται για το «come back» στο νησί μας.

Τις τελευταίες μέρες πάντως στα ποδοσφαιρικά στέκια κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Μίλιαν ψάχνει ομάδα στο νησί μας για ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE