Ηχηρές απουσίες με νόημα στην Κεντρική Επιτροπή της ΕΔΕΚ – Στήριξη σε Σιζόπουλο από τα μέλη

Ηχηρές απουσίες με νόημα στην Κεντρική Επιτροπή της ΕΔΕΚ – Στήριξη σε Σιζόπουλο από τα μέλη

Σε μια πολύωρη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5/6, συζητηθήκαν οι λόγοι αποτυχίας του κινήματος.

Τα μέλη που παρευρέθηκαν εξέφρασαν τις δικές τους απόψεις κατακρίνοντας κυρίως όσα στελέχη δεν συμπορεύτηκαν στον αγώνα του κινήματος.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι να οδηγηθεί το Κίνημα πρώτα σε Παγκύπρια συνδιάσκεψη το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου όπου τα μέλη της ΕΔΕΚ θα λαμβάνουν τον λόγο εκφράζοντας την άποψη τους.

Από εκεί και πέρα θα πραγματοποιηθεί τακτικό εκλογικό συνέδριο τον Μάρτιο του 2017 και όχι τον Οκτώβριο της τρέχουσας χρονιάς. Η απόφαση αυτή λήφθηκε  με το σκεπτικό ότι μια τέτοια χρονική στιγμή θα ήταν καταστροφική μιας και τον Δεκέμβριο θα έχουμε εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ηχηρές ήταν οι απουσίες του Γιαννάκη Ομήρου, ο οποίος θεωρείται πλέον ξένο σώμα για την σημερινή ΕΔΕΚ αφού προανήγγειλε κιόλας λειτουργία πολιτικού γραφείου, κάτι που δείχνει τις προθέσεις του.

Επίσης απόντας ήταν και Νίκο Νικολαΐδης ο οποίος στοχοποιήθηκε δεόντως για την στάση που κράτησε από τον προεκλογικό αγώνα.  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE