Η Άντρεα Κυριάκου έγινε νονα! Δείτε τη ντυμένη στα ροζ στην εκκλησία! ΦΩΤΟ

Η Άντρεα Κυριάκου έγινε νονα! Δείτε τη ντυμένη στα ροζ στην εκκλησία! ΦΩΤΟ

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού βάφτισε την αδυναμία της, που δεν είναι άλλη από την όμορφή της βαφτιστήρα...

Η αγαπημένη του Γιώργου Μερκή, ντυμένη στα ροζ, έδωσε στη βαφτιστήρα της το όνομά της και μέσω των social media εξέφρασε την χαρά της, αλλά και την υπόσχεσή της. 

Η Άντρεα Κυριάκου επέλεξε να φορέσει στην βαφτιστήρα της, την μεγάλη μέρα της βάφτισής της, ένα φόρεμα με τουτου, κάτι που έκανε το πανέμορφο κοριτσάκι υπερβολικά χαριτωμένο. Το μοντέλο ντυμένη στα ροζ πόζαρε με καμάρι κρατώντας τη νεοφώτιστη, μαζί με την κουμπάρα της. Τις δύο γυναίκες  δένουν ισχυροί δεσμοί, σύμφωνα με τις αναρτήσεις του μοντέλου στα social media.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατεδάφιση στη Μακαρίου: «Παράνομες πρακτικές χωρίς ενημέρωση» - Τι καταγγέλλει ο ΕΟΑ Λευκωσίας

Κατεδάφιση στη Μακαρίου: «Παράνομες πρακτικές χωρίς ενημέρωση» - Τι καταγγέλλει ο ΕΟΑ Λευκωσίας

Σφοδρή αντίδραση του Επαρχιακού Οργανισμού Ανάπτυξης (ΕΟΑ) Λευκωσίας προκάλεσε το σοβαρό περιστατικό στη λεωφόρο Μακαρίου, όπου τμήμα υπό κατεδάφιση κτηρίου κατέρρευσε μέρα μεσημέρι, σκορπίζοντας μπάζα και σκαλωσιές στο πεζοδρόμιο και στο οδόστρωμα.