Υπό έλεγχο πυρκαγιά που απείλησε το Δάσος Σταυροβουνίου

Υπό έλεγχο πυρκαγιά που απείλησε το Δάσος Σταυροβουνίου

Υπό έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που απείλησε σήμερα το απόγευμα το Δάσος Σταυροβουνίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών.

Όπως αναφέρεται η πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε γύρω στις 1600 στην περιοχή Στρογγυλός της κοινότητας Αγγλισίδες τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, μια ώρα αργότερα.

«Από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε πρόχειρο σκυβαλότοπο με εύφλεκτα υλικά, απειλήθηκε άμεσα το Δάσος Σταυροβουνίου», προστίθεται.

Κινητοποιήθηκαν δυνάμεις πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών, της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με, συνολικά, 7 πυροσβεστικά οχήματα το έργο των οποίων ενισχύθηκε από ιδιωτικό προωθητή γης και κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά στον σκυβαλότοπο και να αποτρέψουν επέκτασή της, συμπληρώνεται.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE