Ήρθε το καλοκαίρι και η Τζώρτζια Παναγή ανεβάζει τη θερμοκρασία με μαγιό

Ήρθε το καλοκαίρι και η Τζώρτζια Παναγή ανεβάζει τη θερμοκρασία με μαγιό

Η Κύπρια παρουσιάστρια του Show&Αβλαβές ποζάρει στην παραλία και ανεβάζει την φωτογραφία στα social media φέρνοντας…καύσωνα.

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά με τα θερμόμετρα να καταγράφουν τις ήδη υψηλές θερμοκρασίες.

Σαν να μην έφτανε αυτό , η Τζώρτζια Παναγή αποφάσισε να κάνει ακόμα πιο θερμή την κατάσταση με τη φωτογραφία της που ανέβασε στο Facebook

Η ταλαντούχα καλλονή μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις ξέγνοιαστες στιγμές της από την παραλία με το σέξι μαγιό της και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE