O Ίαν Στρατής αποκαλύπτει γιατί αντέδρασε προς το κοινό στα προκριματικά του Χ Factor

O Ίαν Στρατής αποκαλύπτει γιατί αντέδρασε προς το κοινό στα προκριματικά του Χ Factor

Για πολλούς είναι από τα φαβορί για να κερδίσει το X- Factor, για άλλους είναι ο πιο ιδιότροπος παίκτης του talent show, ωστόσο σίγουρα πρόκειται για το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του μουσικού παιχνιδιού.

Ο 23χρονος όπως λέει από μικρός ήταν αυτό που λέμε «αντιδραστικό παιδί»!

O Ίαν δήλωσε στο Star.gr «Δεν έβρισκα ενδιαφέρον στο σχολείο. Από την μία ήταν κακοί οι δάσκαλοι, από την άλλη ήμουν αφοσιωμένος στη μουσική, αφού τότε είχα ήδη το γκρουπ μου, το Μετάσωμα. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι το διάβασμα του σχολείου σε βοηθάει να διαμορφώσεις άλλο τρόπο σκέψης».

Για την προκλητική -σε σημείο του troll -συμπεριφορά του στα προκριματικά του παιχνιδιού. «Ήθελα να δημιουργήσω έναν ψεύτικο εαυτό γιατί στην αρχή δεν ψηνόμουν τόσο πολύ να συμμετάσχω στο παιχνίδι. Έτσι, αντέδρασα. Λίγο να τους κοροϊδεύω, λίγο να τους τρολάρω, λίγο να τους δυσκολεύω. Είναι ο δικός μου τρόπος» εξήγησε.

Ο 23χρονος ανήκει στην ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους και δηλώνει ότι ο μέντορας του είναι ο πιο καταρτισμένος μουσικά, ενώ αν μπορούσε να επιλέξει θα διάλεγε να μπει στην ομάδα της Τάμτα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στις 14 Φεβρουαρίου συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Στις 14 Φεβρουαρίου συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE