Νέος φλογερός έρωτας στη Showbiz: Γνωστός τραγουδιστής ζευγάρι με 24χρονη Κύπρια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νέος φλογερός έρωτας στη Showbiz: Γνωστός τραγουδιστής ζευγάρι με 24χρονη Κύπρια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Είναι η πρώτη σύντροφος του που βλέπουμε μετά τον χωρισμό του με την Αθηνά Οικονομάκου. Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός χώρισαν το καλοκαίρι του 2013, λίγο πριν συμπληρώσουν δύο χρόνια σχέσης. Τώρα είναι ξανά ερωτευμένος με 24χρονη συμπατριώτισσα μας που ακούει στο όνομα Βασιλική.

Μπορεί να τους χωρίζει μια σεβαστή χιλιομετρική απόσταση, τους ενώνει όμως ο έρωτας. Ο Ησαΐας Ματιάμπα και η εδώ και έξι μήνες σύντροφός του, η  24χρονη Κύπρια Βασιλική, φροντίζουν να αξιοποιούν κάθε δευτερόλεπτο από τον χρόνο που περνούν μαζί και να εκμηδενίζουν την απόσταση που τους χωρίζει.

Ο τραγουδιστής, έρχεται στην Κύπρο όποτε του επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις και το ίδιο κάνει και η αγαπημένη του.

Η Βασιλική, σύμφωνα με το περιοδικό «Hello», σπουδάζει και απασχολείτε στην οικογενειακή επιχείρηση.

Ωστόσο ο Ησαΐας, αυτή την περίοδο είναι σε περίοδο προβών, πάντα παρέα με τον Μύρωνα Στρατή, αλλά και την Έλενα Παπαρίζου, αφού μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσουν μια μεγάλη περιοδεία στην Ελλάδα.

Έτσι η σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή, φρόντισε και ταξίδεψε η ίδια στην Αθήνα προκειμένου να περάσει χρόνο μαζί με τον αγαπημένο της.

Το «Ηello» τους εντώπισε σε έξοδο τους, ιδιαίτερα διαχυτικούς και σε τρυφερά στιγμιότυπα που βροντοφωνάζουν τον έρωτα τους. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE