Δέκα νεκροί από το ναυάγιο δουλεμπορικού νότια της Κρήτης

Δέκα νεκροί από το ναυάγιο δουλεμπορικού νότια της Κρήτης

Τους δέκα φτάνουν, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, οι νεκροί από το χθεσινό ναυάγιο ξύλινου δουλεμπορικού με μετανάστες και πρόσφυγες σε θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης στα χωρικά ύδατα της Αιγύπτου, ενώ σκάφη του λιμενικού σώματος και τέσσερα παραπλέοντα πλοία κατάφεραν να περισυνελέξουν σώα 340 άτομα.

Τάνκερ παρέλαβε 242 άτομα και μία σορό και κατευθύνεται προς λιμάνι της Ιταλίας, όπου οι αρχές θα παραλάβουν τους μετανάστες και πρόσφυγες.

Τα υπόλοιπα άτομα παρελήφθησαν από πλοία του πολεμικού ναυτικού της Αιγύπτου.

Στο σημείο του ναυαγίου που βρίσκεται 75 ναυτικά μίλια νότια των Καλών Λιμένων στην Κρήτη, εξακολουθεί να βρίσκεται πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού, ενώ τις έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων ανέλαβαν πλέον οι Αιγυπτιακές αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπερψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό η Ολομέλεια της Βουλής – Πώς τοποθετήθηκαν κόμματα και βουλευτές

Υπερψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό η Ολομέλεια της Βουλής – Πώς τοποθετήθηκαν κόμματα και βουλευτές

Με 37 ψήφους υπέρ και 19 εναντίον εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE