Mαρκί: Έκαψαν μάντρα 46χρονου – Ζημιές πολλών χιλιάδων ευρώ

Mαρκί: Έκαψαν μάντρα 46χρονου – Ζημιές πολλών χιλιάδων ευρώ

Φωτιά ξέσπασε σε μάντρα στη κτηνοτροφική περιοχή του χωριού Μαρκί, ιδιοκτησία 46χρονου γύρω στις 10:45 το βράδυ της Παρασκευής 3/6.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία από τη φωτιά, καταστράφηκαν ολοσχερώς 180 πάλες σανού, αξίας €10,800 περίπου. Σύμφωνα με εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού Νήσου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE