ΕΛΛΑΔΑ

Ξύλο μεταξύ τουριστών για τα μάτια μιας γυναίκας στην Κρήτη

Ξύλο μεταξύ τουριστών για τα μάτια μιας γυναίκας στην Κρήτη

Ο ένας βρέθηκε στο νοσοκομείο και ο άλλος στα κρατητήρια!

Άδοξη κατάληξη είχαν οι διακοπές δυο συνομήλικων νεαρών Ολλανδών που ήπιαν μερικά «σφηνάκια» παραπάνω σε ένα μπαρ στη Χερσόνησο και ήρθαν στα χέρια για τα μάτια μιας γυναίκας. Το αποτέλεσμα ήταν ο ένας να βρεθεί στο νοσοκομείο και ο άλλος στα κρατητήρια!

Οι δύο 20χρονοι διασκέδαζαν σε ξεχωριστές παρέες, αλλά είχαν καταναλώσει εξ ίσου μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Μια κουβέντα που ψιθύρισε ο ένας στο αυτί της κοπέλας που συνόδευε ο άλλος, ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει έντονο καυγά μεταξύ τους και δεν άργησαν να πέσουν και γροθιές εκατέρωθεν. Όμως, ξαφνικά ο ένας 20χρονος έχασε την ισορροπία του όταν τον χτύπησε ο ομοεθνής του και έπεσε στο δάπεδο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να χάσει τις αισθήσεις του.

Οι υπόλοιποι της παρέας μετέφεραν το νεαρό Ολλανδό στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο συμπατριώτης του συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, που του άσκησε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top