Ο πολιτικός που φέρεται να κρύβεται πίσω από το fb της κοπέλας το 2012 – Αστυνομία: «Θα το εξετάσουμε»

Ο πολιτικός που φέρεται να κρύβεται πίσω από το fb της κοπέλας το 2012 – Αστυνομία: «Θα το εξετάσουμε»

Την άμεση αντίδραση της Αστυνομίας προκάλεσε η αποκάλυψη της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, για την υπόθεση που αφορά ποινικές ευθύνες πολιτικού προσώπου.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της οποίας τύχαμε, η Αστυνομία θα διερευνήσει το όλο θέμα και τη Δευτέρα (06/06) θα τοποθετηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ποινική υπόθεση σε βάρος πασίγνωστού πολιτικού «χάθηκε» στα συρτάρια της Αστυνομίας

Όπως γράψαμε νωρίτερα εντός της ημέρας (03/06, 18:54), το 2012 είχε γίνει καταγγελία από κοπέλα, η οποία είχε αναφέρει στην Αστυνομία πως κάποιος είχε ανοίξει λογαριασμούς σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης με το όνομά της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της και προσωπικά της στοιχεία.

Οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση κατέληξαν σε συγκεκριμένο πολιτικό και μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις στον προσωπικό του λογαριασμό αποφάσισαν να ανοίξει ποινική υπόθεση σε βάρος του.

Ο φάκελος όμως έμεινε στα συρτάρια μέχρι το 2015, οπότε και εν τέλει προωθήθηκε στην νομική υπηρεσία για τα περαιτέρω.

Διαβάστε ακόμη: ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ποινική υπόθεση σε βάρος πασίγνωστού πολιτικού «χάθηκε» στα συρτάρια της Αστυνομίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE