ΠΑΡΑ-THEMA

O Σελινόπουλος τα βάζει με Μυλωνά και Συμμαχία για την εκλογή Συλλούρη - ΦΩΤΟ

O Σελινόπουλος τα βάζει με Μυλωνά και Συμμαχία για την εκλογή Συλλούρη - ΦΩΤΟ

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Γιάννης Σελινόπουλος απαντά στον Βουλευτή Παύλο Μυλωνά για τα όσα ειπώθηκαν με την εκλογή του Δημήτρη Συλλούρη ως Πρόεδρο της Βουλής.

Ο «πόλεμος» που ξέσπασε τις τελευταίες ώρες για το θέμα της εκλογής του Δημήτρη Συλλούρη ως Προέδρο της Βουλής δεν λέει να κοπάσει.

Ο Γιάννης Σελινόπουλος θέλοντας να δώσει απάντηση στους βιαστικούς επικριτές όπως ανέφερε, έγγραψε τα πιο κάτω.

«Προς βιαστικους επικριτες και τον κύριο Παύλο Μυλωνα. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ είναι και θα ειναι το κόμμα που ξεκάθαρα καταπολεμά περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κόμμα τη διαφθορά, και είναι κάθετα εναντίον της ΔΔΟ. Όσο και να ενοχλεί πολλούς, τους οποίους νοιάζει πρώτα η "πρωτοκαθεδρια" στον ενδιάμεσο χώρο, και μετά το καλό του τόπου. Κάντε λίγη υπομονή όσοι αφήνετε υπονοούμενα, και θα δείτε αν λάβαμε ανταλλαγματα ως Αλληλεγγύη. Μιλατε για κορόιδα.

Δύο σημεία μόνο:

1. Επιχειρηματολογειτε σε λανθασμένη βάση. Όσοι το κάνουν από χθες, θα αναγκαστουν να ανακαλεσουν αναγκασμενοι από την πραγματικότητα που θα ζούμε όλοι μας στον τόπο και στη Βουλη. ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ. ΤΟ ΑΝΤΊΘΕΤΟ ΣΥΝΕΒΗ. Να υποθέσω ότι αν το ΑΚΕΛ - λόγω καταβολων του Προέδρου σας- ψηφιζε τυχόν υποψηφιότητα στελέχους σας, εσείς δεν θα τον στηριζατε λόγω της στήριξης ΑΚΕΛ και θα αφηνατε να αιωρουνται υπονοούμενα προς τους ψηφοφόρους του κόμματος σας ότι είναι κορόιδα η δεκανικια του ΑΚΕΛ;

2. Πιασαρικο το επιχείρημα της Συμμαχιας ότι η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ υποτίθεται έσπασε την ενότητα και το μετωπο του "ενδιαμεσου" χώρου, αλλά πρόκειται για παραμύθι που δεν έχει δράκο. Δύο μόνο κορμοι επιχειρηματων:

Α) Η Συμμαχία Πολιτών χρειάστηκε 9 μέρες για να αποφασίσει να στηρίξει Σιζοπουλο; Μήπως τελικά συρθηκατε να υποστηριξετε αυτή την υποψηφιότητα αφού κάνατε διαβουλευσεις με άλλα κόμματα για δικό σας υποψήφιο, και δεν σας βγηκε; Μήπως είχατε ενοχληθει που δεν ερωτηθηκατε (όπως ούτε και εμείς ούτε και οι Οικολογοι) από το ΔΗΚΟ, για την "επιβολη" της υποψηφιοτητας Σιζοπουλου και καλουσασταν να είστε ουραγοι των εξελίξεων; Τι συζητούσατε 9 ολοκληρες μέρες πριν καταληξετε, και μήπως πιστεύετε ότι ο κόσμος είναι κορόιδα να πιστεύουν ότι αυτό που συζητουσατε ήταν ένα πλαίσιο Αρχών με το οποίο και η Αλληλεγγύη και κάθε σωστό κόμμα που θέλει να βελτιώνει τη Δημοκρατία, συμφωνεί στο 90% τουλάχιστον, αφού πρόκειται για βελτίωση της λειτουργίας της Βουλής; Οι Οικολόγοι κατέβηκαν στην ψηφοφορία με υποψηφιότητα Περδικη στις ψηφοφορία η όχι;

Β) Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ είχε πάρει την απόφαση της να στηρίξει τον οποιο υποψήφιο του ενδιαμεσου χώρου από τις 27 Μαΐου, αν δεν έβρισκε υποστήριξη από κανένα κόμμα η υποψηφιότητα Συλλουρη στην τρίτη ψηφοφορία. Πολύ νωρίτερα από εσάς. Ευτυχώς τα εμαιλ γράφουν ημερομηνίες αδιαμφισβητητες. Πάλι χωρίς να ζητήσουμε ανταλλαγματα από κανέναν, ούτε να μπούμε σε "διαπραγματευσεις", ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, όπως κάνατε εσείς. Τα μακριά κοντά εγιναν που λέει και ο λαός. Από τις πράξεις μας θα κριθουμε όλοι. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι. Στον αγώνα να σωθεί η χώρα από νεα καταστροφική λύση που έρχεται δυστυχώς, εμείς θα είμαστε εκεί να αγωνιστουμε, δίπλα και μαζί, με όσους ανήκουν επίσης στον πατριωτικο χώρο, που αγωνίστηκε και το 2004. Ελπίζουμε να είστε και εσείς εκεί και είμαι σίγουρος ότι θα είστε. Όλα θα φανούν».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top