Διαρρήκτης, το «επάγγελμα» Ελληνοκύπριου νέου!

Διαρρήκτης, το «επάγγελμα» Ελληνοκύπριου νέου!

Μπαράζ διαρρήξεων και κλοπών διέπραξε 30χρονος Ελληνοκύπριος από τη Λεμεσό. Τον τσάκωσε η Αστυνομία στις 23/5, την ώρα που ήταν έτοιμος να φορτώσει κλοπιμαία σε κλεμμένο αυτοκίνητο!

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο η Αστυνομία διερευνά μεγάλο αριθμό υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών εναντίον 30χρονου, ο οποίος συνελήφθη αρχικά στις 23/5/15 με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην επαρχία Αμμοχώστου. 

Ακολούθως, από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν προέκυψε μαρτυρία εναντίον του ότι εμπλέκεται σε διάφορες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην επαρχία Λεμεσού και επανασυνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 30χρονος μέχρι στιγμής φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη οκτώ υποθέσεων διαρρήξεων κτιρίων και κλοπή περιουσίας συνολικής αξίας €8,430, τη διάπραξη τεσσάρων υποθέσεων διαρρήξεων κατοικιών και κλοπή περιουσίας συνολικής αξίας €7,240, την κλοπή τριών αυτοκινήτων, συνολικής αξίας €10,000, την κλοπή περιουσίας αξίας €820 από σχολικό κτίριο στη Λεμεσό και δύο απόπειρες κλοπής από κλειδωμένα κιβώτια. Η συνολική αξία της κλαπείσας περιουσίας στην επαρχία Λεμεσού ανέρχεται στις €26,490.

 Επίσης, εναντίον του 30χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από το ΤΑΕ Λευκωσίας για παρόμοιας φύσεως αδικήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλεψε αυτοκίνητο από τη Λεμεσό και «αλώνιζε» στην Αγία Νάπα! Τον έπιασαν στα πράσα οι Αστυνομικοί – Διαβάστε την πλούσια δράση του

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE