Φονικές πλημμύρες στο Τέξας: Πέντε νεκροί στρατιώτες - Αλλοι τέσσερις αγνοούνται

Φονικές πλημμύρες στο Τέξας: Πέντε νεκροί στρατιώτες - Αλλοι τέσσερις αγνοούνται

Το δυστύχημα συνέβη όταν το όχημα προσπάθησε να διασχίσει διάβαση που είχε διαβρωθεί από τις συνεχείς βροχοπτώσεις.

Πέντε στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις αγνοούνται μετά την ανατροπή στρατιωτικού οχήματος, στο Fort Hood του Τέξας, που έχει πληγεί από μεγάλες βροχοπτώσεις.

Το δυστύχημα συνέβη όταν το όχημα προσπάθησε να διασχίσει διάβαση που είχε διαβρωθεί από τις συνεχείς βροχοπτώσεις. Τα πτώματα των πέντε στρατιωτών καταπλακώθηκαν από το στρατιωτικό όχημα.

Για τον εντοπισμό των αγνοούμενων στρατιωτών, βρίσκεται σε εξέλιξη διασωστική επιχείρηση.


Πηγή:www.protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE