Ο Ελλαδίτης προπονητής Στάικος Βεργέτης ήρθε στην Κύπρο με την Aegean

Ο Ελλαδίτης προπονητής Στάικος Βεργέτης ήρθε στην Κύπρο με την Aegean

Στην Κύπρο βρίσκεται Ελλαδίτης προπονητής.

Πρόκειται για τον Στάικο Βεργέτη, ο οποίος αφίχθη στο νησί μας με πτήση της Aegean.

Τώρα για ποιόν λόγο ήρθε θα σας γελάσουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ομόνοια ψάχνει για προπονητή και ο 37χρονος φαντάζει ως ιδανική λύση.

Ο ίδιος πάντως φέρεται να δήλωσε ότι η επίσκεψή του δεν έχει να κάνει με το ενδιαφέρον κάποιας ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο Βεργέτης έβαλε τη σφραγίδα του στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς υπό τη δική του καθοδήγηση η ομάδα πέτυχε αξιόλογα αποτελέσματα μπαίνοντας και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (28/08/2014).

ΜακΦαν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE