Ο Ελλαδίτης προπονητής Στάικος Βεργέτης ήρθε στην Κύπρο με την Aegean

Ο Ελλαδίτης προπονητής Στάικος Βεργέτης ήρθε στην Κύπρο με την Aegean

Στην Κύπρο βρίσκεται Ελλαδίτης προπονητής.

Πρόκειται για τον Στάικο Βεργέτη, ο οποίος αφίχθη στο νησί μας με πτήση της Aegean.

Τώρα για ποιόν λόγο ήρθε θα σας γελάσουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ομόνοια ψάχνει για προπονητή και ο 37χρονος φαντάζει ως ιδανική λύση.

Ο ίδιος πάντως φέρεται να δήλωσε ότι η επίσκεψή του δεν έχει να κάνει με το ενδιαφέρον κάποιας ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο Βεργέτης έβαλε τη σφραγίδα του στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς υπό τη δική του καθοδήγηση η ομάδα πέτυχε αξιόλογα αποτελέσματα μπαίνοντας και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (28/08/2014).

ΜακΦαν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.