Νέα υπόθεση ναρκωτικών: Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Νέα υπόθεση ναρκωτικών: Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Ένας άνδρας από την Αφρική και δύο από τη Σιέρα Λεόνε συνελήφθησαν την Πέμτπη, (2/6) από άνδρες της ΥΚΑΝ, ως ύποπτοι για κατοχή κοκαΐνης μικτού βάρους 1,089 γραμμαρίων

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη της ΥΚΑΝ ερεύνησαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος,δωμάτιο ξενοδοχείου στη Λάρνακα στο οποίο διέμενε ένας Αφρικανός ηλικίας 46 χρόνων.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 82 αυγοειδή συσκευασίες με κοκαΐνη μικτού βάρους 1,089 περίπου γραμμαρίων.
 
Ο 46χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και στη συνέχεια δόθηκαν οδηγίες όπως γίνει ελεγχόμενη παράδοση της κοκαΐνης. Κατά τη διαδικασία της ελεγχόμενης παράδοσης συνελήφθησαν δύο άτομα από τη Σιέρα Λεόνε οι οποίοι διέμεναν στην Λευκωσία.
 
Τα τρία άτομα οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ όπου ανακρινόμενοι έδωσαν διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.
 
Οι τρεις άνδρες τέθηκαν υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE