Συνελήφθη ο λοχίας της Αστυνομίας για το κύκλωμα παράνομων αδειών παραμονής

Συνελήφθη ο λοχίας της Αστυνομίας για το κύκλωμα παράνομων αδειών παραμονής

Συνελήφθη λίγο μετά τις 11:00 (02/06) ο λοχίας της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης.

Όπως το ThemaOnline σας είχε ενημερώσει από τις 20:00, για το εν λόγω στέλεχος της Αστυνομίας προέκυψε επιβαρυντική μαρτυρία και έτσι αποφασίστηκε να κληθεί να δώσει τις δικές του θέσεις. Η μαρτυρία αφορά φερόμενη εμπλοκή του στο κύκλωμα με την παράνομη έκδοση αδειών παραμονής σε αλλοδαπούς στην Κύπρο.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, στις 24 Μαΐου επιβεβαιώνεται πλήρως.

Όπως είχαμε γράψει εννέα ημέρες προηγουμένως «οι πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμη και για μηνύματα που στέλνονται προς τον Λιβάνιο από αστυνομικούς προκειμένου να μην τους εμπλέξει. Ο 39χρονος Λιβάνιος φέρεται να γνωρίζει τα πάντα γύρω από το κύκλωμα. Η Αστυνομία αυτή τη στιγμή αναζητεί τεκμήρια και πιο συγκεκριμένα δεδομένα υπολογιστών, που σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες είναι κρυμμένα σε οικίες εγκληματικών στοιχείων. Σύμφωνα με το πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, στο κύκλωμα εμπλέκεται και πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της υπηρεσίας πληροφοριών της Αστυνομίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE