Οι δύο βουλευτές που ήταν ιδιαίτερα φιλικοί με τους δημοσιογράφους

Οι δύο βουλευτές που ήταν ιδιαίτερα φιλικοί με τους δημοσιογράφους

Δύο βουλευτές ήταν ιδιαίτερα φιλικοί κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πέμπτης (2/6) με τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Μπορεί πλέον να έχουν μία θέση στα βουλευτικά έδρανα, ωστόσο δεν ξέχασαν ότι μέχρι πρόσφατα υπηρετούσαν το επάγγελμα του δημοσιογράφου.


Ο λόγος για τους βουλευτές Παύλο Μυλωνά και Νίκο Κέττηρο που κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πέμπτης (2/6) ήταν ιδιαίτερα φιλικοί με τους δημοσιογράφους.


Αν και πλέον μέλη του Κοινοβουλίου, οι δύο νεοκλεγέντες βουλευτές μίλησαν με τους «πρώην» συναδέλφους τους σε χαλαρό ύφος, δείχνοντας ότι δεν ξεχνάνε από πού ξεκίνησαν…

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE