Στο Σπίτι της Συνεργασίας Αναστασιάδης-Ακιντζί σε εκδήλωση μαθητών από τις δύο κοινότητες

Στο Σπίτι της Συνεργασίας Αναστασιάδης-Ακιντζί σε εκδήλωση μαθητών από τις δύο κοινότητες

Οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί θα παραστούν σήμερα στην πρώτη εκδήλωση της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την Εκπαίδευση, με τη συμμετοχή μαθητών από τις δύο κοινότητες.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 08.30 το πρωί στο Σπίτι της Συνεργασίας με τη συμμετοχή 50 Ελληνοκύπριων και 50 Τουρκοκύπριων μαθητών και μαθητριών ηλικίας 11-12 χρόνων. Τα παιδιά θα λάβουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες και εργαστήρια που περιλαμβάνουν θέατρο, μουσική, κατασκευές τέχνης, παραδοσιακά παιχνίδια της Κύπρου και άλλα.

Οι δύο ηγέτες, συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους, θα μεταβούν στο χώρο γύρω στις 11.30 και θα επισκεφθούν όλα τα εργαστήρια που θα είναι σε εξέλιξη εκείνη την ώρα. Θα μιλήσουν λίγο με τα παιδιά και μετά θα βγάλουν αναμνηστική φωτογραφία. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί στις 12.15.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE