ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανήλικη κατήγγειλε τον θείο της για σεξουαλική κακοποίηση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανήλικη κατήγγειλε τον θείο της για σεξουαλική κακοποίηση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, οδηγήθηκε το πρώι της 1ης Ιουνίου, 37χρονος, ο οποίος συνελήφθη για τα αδικήματα της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου και για άσεμνη επίθεση.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, 11χρονη στη Λευκωσία, σε οπτικογραφημένη κατάθεση κατήγγειλε τον θείο της για βιασμό. Η αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης των ισχυρισμών της με βάση δικαστικό ένταλμα σύλληψης, πέρασε την Τρίτη, (31/5), χειροπέδες σε 37χρονο Ελλαδίτη. Η Αστυνομία εντόπισε τους δυο, μετά από πληροφορία που δόθηκε στις 26/5, ότι άνδρας θεάθηκε με ανήλικη και κάτι ύποπτο έτρεχε.  

Ο 37χρονος οδηγήθηκε το πρωί της 1ης Ιουνίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, χωρίς εκπροσώπηση. Ο συλληφθείς ζήτησε νομική αρωγή από την Κυπριακή Δημοκρατία, και ως εκ τούτου θα τεθεί υπό κράτηση μέχρι και την Παρασκευή μέχρι να εξεταστεί το αίτημα του

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.