Μαρί: Ευχάριστα νέα για τον επιλοχία της ΕΦ - Η ανακοίνωση του Υπ. Άμυνας

Μαρί: Ευχάριστα νέα για τον επιλοχία της ΕΦ - Η ανακοίνωση του Υπ. Άμυνας

Eπιτυχώς ολοκληρώθηκε η εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη ο επιλοχίας της ΕΦ που τραυματίστηκε την Τετάρτη, (1/6) κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης Μονάδας της Διοίκησης Καταδρομών στην περιοχή Μαρί – Ζυγίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας ο επιλοχίας, ο οποίος πραγματοποιούσε πτώση με μηχανικό αλεξίπτωτο, υπέστη τραυματισμό στο δεξιό παράμεσο δάκτυλο.

Μετά το ατύχημα διακομίστηκε αμέσως σε κλινική της Λεμεσού, όπου και υπεβλήθη σε εγχείριση για αποκατάσταση του τραύματος, η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς το απόγευμα.

Για τα ακριβή αίτια και τη διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες επισυνέβη το ατύχημα έχει διαταχθεί ανάκριση από το ΓΕΕΦ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE