Σφοδρή επίθεση Σελινόπουλου κατά Αναστασιάδη: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι πολιτικά εκτεθειμένος»

Σφοδρή επίθεση Σελινόπουλου κατά Αναστασιάδη: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι πολιτικά εκτεθειμένος»

Επίθεση εξαπέλυσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλληλεγγύης, Γιάννης Σελινόπουλος, με ανάρτηση του στο facebook σχετικά με τα όσα ο Νίκος Αναστασιάδης ισχυρίστηκε ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση Ρίκκου Ερωτοκρίτου.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέλεξε να υπερασπιστεί τον τέως Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα Ρίκκο Ερωτοκρίτου, και όχι τον θεσμό τον οποίο ο ίδιος εκπροσωπεί, αλλά και το θεσμό τον οποίο εκπροσωπούσε ο κύριος Ερωτοκρίτου.
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, αντί να προσπαθεί να δώσει τάχα το καλό παράδειγμα ως πρώτος πολίτης της χώρας, λέγοντας ότι έπραξε το καθήκον του από τη στιγμή που κλήθηκε ως μάρτυρας, έπρεπε να διαφυλάξει το κύρος του θεσμού.
Δεν μπορεί η Κυπριακή Δημοκρατία να οδηγεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου φυσικά πρόσωπα για πιθανή διάπραξη κακουργημάτων, και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας να εμφανίζεται ως μάρτυρας υπεράσπισης τους.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι πολιτικά εκτεθειμένος και σε καμία περίπτωση δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.»

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE