ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Ξέχασαν δυο γραμμές! Εντοπίστηκε λάθος στο δοκίμιο της Ιστορίας

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Ξέχασαν δυο γραμμές! Εντοπίστηκε λάθος στο δοκίμιο  της Ιστορίας

Λάθος στο εξεταστικό δοκίμιο της Ιστορίας, εντόπισαν μαθητές και καθηγητές, κατά την εξέταση στο μάθημα της Ιστορίας για τις Παγκύπριες Εξετάσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος» (31/5), στο παράθεμα (ΙΙ) της άσκησης Γ3 παραλήφθηκαν δύο γραμμές από το σχετικό κείμενο που αναφερόταν στο σχέδιο Μάρσαλ.

Σύμφωνα με τον σύνδεσμο φιλολόγων, η απουσία μέρους του κειμένου, δημιούργησε προβλήματα σαφήνειας και κατανόησης.

Μιλώντας στην εν λόγω εφημερίδα η προϊστάμενη της Υπηρεσίας Εξετάσεων Τέρψα Κωνσταντινίδου διαβεβαίωσε ότι θα ληφθούν διορθωτικά μέτρα και ότι «η θεραπεία που θα δοθεί, θα είναι προς όφελος των υποψηφίων».

Σημειώνεται ότι στην εξέταση της Ιστορίας συμμετείχαν περισσότεροι από 1000 υποψήφιοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων πτητικών μέσων επιχειρούν στην στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών. Στο σημείο έσπευσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. Επί τόπου έχουν μεταβεί και Βουλευτές Λεμεσού. 

BEST OF TOTHEMAONLINE