ΛΕΜΕΣΟΣ: Mαθητές δυο σχολείων έδωσαν ραντεβού για να λογαριαστούν - Σε επιφυλακή η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Mαθητές δυο σχολείων έδωσαν ραντεβού για να λογαριαστούν - Σε επιφυλακή η Αστυνομία

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία στη Λεμεσό μετά από πληροφορίες πως μαθητές δυο Γυμνασίων έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους με αφορμή κάποια συνθήματα που έχουν γραφτεί σε τοίχους σχολείου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, από το πρωί της Τετάρτης (01/06) μέχρι και τώρα, μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στα δυο σχολεία, ώστε να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Τα δυο Γυμνάσια επιτηρούνται από ισχυρή Αστυνομική Δύναμη, ενώ απαγορεύτηκε στους μαθητές να φύγουν εκτός της περιοχής.

Να σημειώσουμε πως αυτή η ώρα (13:00), 40 μαθητές βρίσκονται μαζεμένοι κοντά στην εκκλησία του Αγίου Αρσενίου αφού προηγουμένως εκδιώχθηκαν από την Αστυνομία.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.