ΛΕΜΕΣΟΣ: Mαθητές δυο σχολείων έδωσαν ραντεβού για να λογαριαστούν - Σε επιφυλακή η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Mαθητές δυο σχολείων έδωσαν ραντεβού για να λογαριαστούν - Σε επιφυλακή η Αστυνομία

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία στη Λεμεσό μετά από πληροφορίες πως μαθητές δυο Γυμνασίων έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους με αφορμή κάποια συνθήματα που έχουν γραφτεί σε τοίχους σχολείου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, από το πρωί της Τετάρτης (01/06) μέχρι και τώρα, μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στα δυο σχολεία, ώστε να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Τα δυο Γυμνάσια επιτηρούνται από ισχυρή Αστυνομική Δύναμη, ενώ απαγορεύτηκε στους μαθητές να φύγουν εκτός της περιοχής.

Να σημειώσουμε πως αυτή η ώρα (13:00), 40 μαθητές βρίσκονται μαζεμένοι κοντά στην εκκλησία του Αγίου Αρσενίου αφού προηγουμένως εκδιώχθηκαν από την Αστυνομία.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE