Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Τέταρτης (01-06), στα χέρια του Ιωνά Νικολάου βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα η επιστολή παραίτησης που υπέβαλε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Ανδρέας Νικολάου.
Ο κ. Νικολάου αν και αφυπηρετεί κανονικά τέλους του έτους, ζήτησε να αποχωρήσει πρόωρα καθώς διαθέτει άδεια εις πίστην του.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Ιωνάς Νικολάου ζήτησε την θέση του Γενικού Εισαγγελέα πριν κάνει αποδεκτή την παραίτηση του διευθυντή. Μάλιστα, ζήτησε να εξεταστεί το κατά πόσο εκκρεμεί εναντίον του κ.Νικολάου οποιαδήποτε πειθαρχική έρευνα.
Να σημειώσουμε πως ο Ανδρέας Νικολάου απαλλάχτηκε από οποιαδήποτε πειθαρχική έρευνα που εκκρεμούσε εναντίον του σχετικά με την τραγωδία του Μαρί και τα ποινικά αδικήματα στα οποία αθωώθηκε.
Άξιο αναφοράς είναι πως την θέση του αναλαμβάνει ο Βοηθός Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάκρος Τράγκολας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις