ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν έβλεπε μπροστά του ο 43χρονος - Τράκαρε όχημα που ήταν σταθμευμένο με τον οδηγό μέσα!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν έβλεπε μπροστά του ο 43χρονος - Τράκαρε όχημα που ήταν σταθμευμένο με τον οδηγό μέσα!

Μύριζε αλκοόλ από χιλιόμετρα ο 43χρονος Λεμεσιανός.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20:40 το βραδύ της Τρίτης (31-05), αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος στην οδό Σφαλαγγιώτισσας στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε στο πίσω μέρος αυτοκινήτου, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην αριστερή πλευρά του δρόμου, με την οδηγό  του να βρίσκεται εντός αυτού.

Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις. Ο 43χρονος, ο οποίος μύριζε έντονα οινόπνευμα, υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 117μg% αντί 22μg% που είναι το καθορισμένο από το νόμο όριο. Ακολούθως, σε τελικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υπεβλήθη, η ένδειξη ήταν 98μg% αντί 22μg% και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.