Ατυπη Σύσκεψη Αρχηγών την Τετάρτη για την εκλογή ΠτΒ

Ατυπη Σύσκεψη Αρχηγών την Τετάρτη για την εκλογή ΠτΒ

Ατυπη Σύσκεψη των Αρχηγών ή Εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 12.00 στη Βουλή για να συζητηθεί η εκλογή του νέου Προέδρου του νομοθετικού σώματος για την επόμενη πενταετία.

Τη Σύσκεψη, όπως ανακοινώθηκε από τη Συμμαχία Πολιτών, ζήτησε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Γιώργος Λιλλήκας με επιστολή προς τους Αρχηγούς των άλλων κομμάτων, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά.

Στη σχετική ανακοίνωση της Συμμαχίας Πολιτών αναφέρεται ότι θα ήταν καταστροφικό για το κύρος της Βουλής η πρώτη συνεδρία του Σώματος της Ολομέλειας να καταλήξει σε αντιδικίες ως προς τη διαδικασία.

Η άτυπη Σύσκεψη θα έχει στόχο να καταλήξουμε όλοι  σε μια συμφωνημένη διαδικασία έτσι ώστε η Ολομέλεια της Πέμπτης  και η εκλογή του Προέδρου του Σώματος να κυλήσουν ομαλά και με τρόπο που να τιμά το Κοινοβούλιο, αναφέρει η ανακοίνωση της Συμμαχίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αννίτα μετά από συνάντηση ΔΗΣΥ-ΠτΔ: «Τώρα είναι η ώρα για συλλογική δράση» - «Να αναλύσουμε σωστά τα πολιτικά δεδομένα» - Δείτε βίντεο

Αννίτα μετά από συνάντηση ΔΗΣΥ-ΠτΔ: «Τώρα είναι η ώρα για συλλογική δράση» - «Να αναλύσουμε σωστά τα πολιτικά δεδομένα» - Δείτε βίντεο

Έτοιμος δηλώνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός να στηρίξει κάθε θετική προσπάθεια για την ενίσχυση των θέσεων της πλευράς μας στο Κυπριακό, μετά από συνάντηση της ηγεσίας του κόμματος με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE