Στη Σκιάθο για διακοπές το hot ζευγάρι! Αράζει στην αιώρα η αγαπημένη του Κύπριου άσου!

Στη Σκιάθο για διακοπές το hot ζευγάρι! Αράζει στην αιώρα η αγαπημένη του Κύπριου άσου!

Διακοπές για δύο στο όμορφο νησί των Σποράδων επέλεξε το λατρεμένο ζευγάρι της κυπριακής showbiz...

Η Άντρεα Νικολάου και ο Κωνσταντίνος Παναγή ξεκίνησαν όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές νωρίς — νωρίς τις διακοπές τους, μιας και η άδεια του τερματοφύλακα της Ομόνοιας αρχίζει με το τέλος του πρωταθλήματος και τελειώνει σε 3- 4 βδομάδες.

Η χοροδιδάσκαλος από τη Λάρνακα πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία της όπου βρίσκεται στην Σκιάθος, αράζοντας σε μιαν αιώρα με τη λεζάντα «Μόνο εσύ κι εγώ!»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE