Διάρρηξη σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας

Διάρρηξη σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας

Κινητά τηλέφωνα απέσπασαν διαρρήκτες από κατάστημα στη Λεμεσό

Άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό κινητών τηλεφώνων, απέσπασαν τα ξημερώματα διαρρήκτες, οι οποίοι παραβίασαν κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων, που βρίσκεται στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με αξιωματικό της Αστυνομίας, η διάρρηξη στο κατάστημα έγινε αντιληπτή γύρω στις 4:30 και η σκηνή αποκλείστηκε, ενώ οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιο.

Ο αριθμός και η αξία των κινητών τηλεφώνων που κλάπηκαν δεν έχει ακόμη διακριβωθεί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.