Διάρρηξη σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας

Διάρρηξη σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας

Κινητά τηλέφωνα απέσπασαν διαρρήκτες από κατάστημα στη Λεμεσό

Άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό κινητών τηλεφώνων, απέσπασαν τα ξημερώματα διαρρήκτες, οι οποίοι παραβίασαν κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων, που βρίσκεται στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με αξιωματικό της Αστυνομίας, η διάρρηξη στο κατάστημα έγινε αντιληπτή γύρω στις 4:30 και η σκηνή αποκλείστηκε, ενώ οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιο.

Ο αριθμός και η αξία των κινητών τηλεφώνων που κλάπηκαν δεν έχει ακόμη διακριβωθεί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE