Παράνομη επίσκεψη του νέου Πρωθυπουργός της Τουρκίας στα κατεχόμενα

Παράνομη επίσκεψη του νέου Πρωθυπουργός της Τουρκίας στα κατεχόμενα

Την 1η Ιουνίου, ο νέος Πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του παράνομη επίσκεψη σε “χώρα” του εξωτερικού και ως είθισται θα μεταβεί στο ψευδοκράτος, όπως πράττει ο εκάστοτε νέος Πρωθυπουργός της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τη Σταρ Κίπρις, ο Γιλντιρίμ θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί και τον «πρωθυπουργό», Χουσεϊν Οζγκιουργκιούν, ενώ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του αναμένεται ότι θα εξεταστεί ο οδικός χάρτης που θα εφαρμοστεί με σκοπό την επίτευξη λύσης στο Κυπριακό περί τα τέλη του έτους.

Μετά το ψευδοκράτος ο Γιλντιρίμ θα μεταβεί στο Αζερμπαϊτζάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE